Flurten is voor mannen en vrouwen de nieuwe manier om online met elkaar in contact te komen. Met elke dag nieuwe profielen is er altijd volop keus om iemand te vinden voor een flirt en geheel anoniem ! Begin nu ook met flirten en schrijf je gratis in op Flurten.nl en verstuur de eerste 5 flirtberichtjes gratis !!
Maak je keuze uit één van de profielen
Vrouw Man met foto

De minimale leeftijd voor deelname aan Flurten.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Flurten.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Flurten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Flurten.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Flurten.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. Flurten.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.


Sexcontact Plek Begin met Flirten Live Flirting Flirt Anoniem